Annika Broman, ehdokasnro 664

 

Katse parempaan tulevaisuuteen

Ympäristö ja rakentaminen

Me espoolaset rakastamme kaupunkiamme ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Asumme täällä, koska täältä löytyy kaikki: korkeatasoiset palvelut, mahtavat ulkoilumahdollisuudet, kullekin omanlainen asumismuoto ja -ympäristö. Jatkossa meille tulee olla samat mahdollisuudet ja niitä ei Espoon kehittäminen ja uusien asuinaluiden tai muukaan rakentaminen saa vaarantaa. Huolehtikaamme jatkossakin siitä, että rakennamme Espooseen asuinalueita, asumista ja työpaikkoja siten, että saamme tänne uusia veronmaksajia, mutta ettemme menetä niitä ominaisuuksia, jotka tekevät Espoosta meille tärkeän.

Kestävä talous

Moni asia on haastava ja epävarma kuntataloudessa tänä päivänä. Mitä tuo mukanaan mahdollinen soteuudistus ja kuntalaisten vanheneva ikärakenne? Miten varmistamme, että  laajeneva oppivelvollisuus toteutuu laadukkaasti ja merkityksellisellä tavalla? Miltä näyttävät palvelut tulevaisuuden Espoossa? Taloudelliset päätökset on tehtävä pitkäjänteisesti eteenpäin katsoen ja mahdollistaen Espoon hyvinvoinnin tulevaisuudessa. 

 

Kiertotalous ja luonto

Me espoolaiset nautimme luonnosta ja nyt luonto tarvitsee apuamme enemmän kuin koskaan ennen. Rakentaminen on sektori, jossa luonto tulee huomioida, taloudellisissa päätöksissä luontoarvoja ei voida enää ohittaa ja lisäksi tulisi kiertotalouden olla luonnollinen osa arkeamme henkilökohtaisella ja kunnallisella tasolla.